Куриоз! Нора Недкова влиза в кухнята на ВИП Брадър (Вижте как инструктира Божана)

Куриоз! Нора Недкова влиза в кухнята на ВИП Брадър (Вижте как инструктира Божана)
1 (20%) 1 vote

Нора Недкова напира да става кулинар, инструктира Божана да я учи да готви риба

Нора Недкова напира да става кулинар. Мис Плеймейт още с влизането даде инструкции на Божана Кацарова какво да готви в кухнята. „Ти идваш от толкова известно предаване за готвене, така че само ще готвиш. Но само риба, защото съм на диета“, оплака се моделката.

Недкова втрещи дори Ваня Костова и Ева на Гого с изявленията си. Двете почти не успяха да вземат думата от плеймейтката, макар че определено имаше какво да си кажат.

Божана се опита да парира Нора, като заяви, че си е взела почивка и е оставила само няколко рецепти, за да готви, ако й поставят за задача, но Ева настоя, че трябва да им покаже поне някой трик. Нора обаче бе по-категорична, че трябва да имат кулинар и това е Божана. А сама тя се писа асистент.

Нора веднага се прехвърли на Наско Колев, когото пък инструктира, че иска да пее на рождения й ден. Забавното е, че плеймейтката не успя да пречупи Валентин Кулагин. Гримьорът не пропусна да я жилне повече от веднъж, но тя упорито го игнорираше.

Нора Недкова нашумя покрай екзотичните си ваканции, скандалните мними афери с известни личности, а накрая и покрай грандиозния скандал в „Черешката на тортата“. Двамата с Валентин Кулагин за втори път се сблъскват публично, като този път се наложи и да работят заедно отгоре на това. Коафьорът дори симулира изпадане в ужас от самата мисъл Нора да се напие.

Нора Недкова продължава да втрещява с капризи сн. Нова телевизия

Нора Недкова продължава да втрещява с капризи сн. Нова телевизия

А Недкова още преди да обърне и една чаша вече раздаваше заповеди из къщата като президент. Със сигурност този сезон няма да скучаем, а и участниците в шоуто също. Мис Плеймейт се очертава една от звездите на сезона, но за съжаление, не като пример за подражание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар