Цветана Манева защити Азис (Актрисата получи подкрепа от Ани Пападопулу и Яна Маринова)

Гласувайте за статията

Цветана Манева получи подкрепа от колежките си

Цветана Манева защити каузата на Азис и получи подкрепата на своите колежки. Актрисата получи много негативни коментари заради участието й в клипа на песента на Азис – „Позна ли ме“. Развихри се истински диспут в мрежата дали Цветана е трябвало да участва във видеото или не. Обвиниха актрисата, че се е продала за пари.

Азис не пропусна да я защити с дълъг пост в социалната мрежа Инстаграм. Той отрече категорично, че Цветана го е направила за пари и завърши поста с това, че обича актрисата.

Цветана пък сподели пред „Българяи днес“, каузата на поп фолк изпълнителя си заслужава. „Ще защитавам Азис и каузата му завинаги, защото си заслужава. Не съм мислила, че ще стане такъв бум от коментари с този клип, в който участвах. Проблемът не е в песента и дали е чалга или не, а в това, че като хора отдавна не се държим нормално като човек с човека, като човек с животно или растение. Моята чувствителност съвпада с тази на Азис и затова участвах в този негов проект. Не виждам от какво трябва да съм смутена“, обяснява актрисата.

И допълва, че на 75 години няма нужда от пиар. „На 75 години какъв пиар да си правя аз с този проект, кажете ми? Проектът е безвъзмезден. Тази цялата злоба и жлъч я оставям по хоризонтала, всеки сам за себе си да отговаря. Чувствителността на Азис е близка до моята и аз бих участвала във всеки проект, сменяйки въздуха, който дишаме и възпроизвеждаме към по-добро. Всъщност и в това е смисълът на тези послания“, допълва тя.

Подкрепа

За участието си в клипа на Азис Цветана получи и подкрепата на своите колежки Ани Пападопулу и Яна Маринова.

„Цветана е много умна жена, разбира от живота и е преживяла много. Подкрепям я във всякакъв смисъл, всичко, което прави, е стойностно. Тя ми е казвала, че няма смисъл да тъгувам за любовта – тя винаги ще дойде пак. Че каквото й да съм си намислила, трябва да следвам мечтата си. Понякога е строга, но с добро. Може да е сериозна, но може и да е забавна“, споделя Яна Маринова.

Цветана Манева защити каузата на Азис сн. Фейсбук

Цветана Манева защити каузата на Азис сн. Фейсбук

„Интересното е, че тя никога не казва „не“, когато не си прав или не си направил нещо като хората. Не казва “ не е така“, а започва да ти задава въпроси, за да разбере как мислиш и да осъзнаеш грешката си, всъщност сам стигаш до извода, че не си постъпил правилно. Най-важното е, че ни научи на достойнство. Подкрепям я, винаги!“, изказва своята подкрепа Ани Пападопулу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар