Вип Брадър тръгва с мега скандали: Кулагин захапа Стефан на Гала, Нора най-капризна (Видео)

Гласувайте за статията

Женски капризи и мъжко заяждане във Вип Брадър 2018

Вип Брадър 2018 започва със скандали още от първата вечер. Участниците в шоуто определено няма да се разберат с президентската двойка, а всеобщите любимци Петко и Яна май се оказаха от трън, та на глог — вместо да си починат от родителските роли, ще трябва да се правят на миротворци в шоуто.

Но докато съпрузите се наслаждават на възможността да прекарат малко време далеч насаме все пак, то другите участници вече си лазят по нервите един на друг. Първа по капризи се оказа Нора Недкова. Мис Плеймейт, която просто „блестеше“ с интелект вчера, се оказа и най-капризна в Къщата. На миската не й харесваше осветлението, липсваха й куфари, след това се оплака, че леглото не й е удобно — с две думи направо събра рекорден брой черни точки.

Междувременно Кулагин тръгна да обсъжда стила и куфарите на всички участници, като на всеки каза по няколко думи. Накрая от превземките му на някои им писна и си го признаха. Стефан на Гала направо запали от раз, демонстрирайки, че никак не му минават подобни изпълнения и го захапа. В отговор и Кулагин се заяде, но за щастие до сблъсъци не се стигна. Със сигурност обаче двамата ще кръстосат шпаги и след това.

Междувременно на Нора и Кулагин им се наложи да решават кого да лишат от куфарите, кого да оставят на пасирана храна, кого да изпратят да спи на двора и кого да накарат да се къпе със студена вода.

Нора Недкова най-капризна във ВИП Брадър сн. Нова телевизия

Нора Недкова най-капризна във ВИП Брадър сн. Нова телевизия

Зрителите с интерес наблюдават и отношението на плеймейтката към конкуренцията. А тя се оказа наистина сериозна. Нора далеч не е най-красивата жена в Къщата. Прекрасната Розмари, Диона и Яна на Петко са само част от жените, които я надминават по красота. Очевидно хубавицата има сериозен проблем не само с капризите, но и с конкуренцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар