Нора Недкова втрещи със снимка преди „ВИП Брадър“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Нора Недкова пак се изложи

Нора Недкова пак се изложи. Плеймейтката влезе във „ВИП Брадър“ само преди няколко часа. Стана ясно, че двамата с Валентин Кулагин ще управляват Къщата, защото Нора е избрана за „президент“, а гримьорът за „вицепрезидент“. Титлите вече са раздадени и предстои да видим ще работят ли в тандем Нора и Кулагин.

Още преди да стане президент на Къщата обаче Нора получи хиляди подигравки за качена от Ивайло Колева снимка в социалната мрежа Инстаграм. На кадъра се вижда, че Нора вече е готова за влизането си в Къщата, което й е отнело около час и половина, както сподели самата тя. „Искам да изглеждам като жена… стилна жена, не като малка хлапачка“, капризничи Нора при заснемането на визитката.

Плеймейтката споделя също, че е готова да е директор и смята, че е родена да е на висока позиция. „Кралицата не знам дали ще бъде, но не съм и слугиня, и по средата не съм, не съм и придворна. Абе, направо съм си Кралица да ви кажа“, каза Нора във визитката си.

Но Кралицата вече претърпя първото си унижение и то не в Къщата, а извън нея. Това се случи в социалната мрежа Инстаграм с кадъра, който Ивайло Колева пусна. На него Нора позира в хотелската стая преди шоуто. „Успех, Норче!“, пише Ивайло към снимката.

Последователите му обаче забелязват и най- малките детайли на кадъра. Нора позира на фона на тоалетната. Някои дори казват, че тоалетната е по-хубава. „Тя тоалетната по-добре изглежда!“, „Много е интересен фона на „президентката“, пишат последователите на Колев. А той не пропуска да се включи с коментар. „Ей, страшна сензация е тоалетната“, пише Ивайло.

Нора Недкова отнесе хиляди подигравки преди влизането си във "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Нора Недкова отнесе хиляди подигравки сн. Фейсбук

„Щурото и диво барби“, както се нарече Нора, вече е в Къщата на риалити формата и дори получи титлата „президент“. През следващите седмици ще видим ще се справи ли тя в новата си роля или ще претърпи провал, както със снимката, за която отнесе безброй подигравки.

Фонът на снимката предизвика доста негативни коментари в мрежата сн. Инстаграм

Фонът на снимката предизвика доста негативни коментари в мрежата сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар