Ваня Костова нападна Ева от „Тоника“ (Вижте в какво я обвини)

Гласувайте за статията

Ваня Костова обвини Ева, че прави черни магии

Ваня Костова нападна Ева още с влизането си в къщата на „ВИП Брадър. Дълго чаканото шоу започна и съквартирантите вече са в къщата на риалити формата. 17 съквартиранти прекрачиха прага на на къщата на „ВИП Брадър“ – Мира Добрева, Божана Кацарова, Ванко 1, Диона, Нора Недкова, Розмари, Лора Караджова, Валентин Кулагин, Атанас Колев, Папи Ханс, Петко и Яна, Ричард Величков, Стефан на Гала, Ева Найденова, Веселин Плачков и Ваня Костова.

А скандалите започнаха от самото начало на предаването. Ваня Костова нападна словесно Ева още във визитката си за предаването. Ваня призна, че най-тежкият момент в живота й е напускането на „Фамилия Тоника“. „Напуснах, защото не се чувствах достатъчно обичана“, казва певицата. „Ева беше тази, която не ме обичаше и изобщо семейство Найденови“, допълни още тя.

Ваня сподели, че не би могла да е в добри взаимоотношения, с човек, който практикува черна магия. „Тя се занимава с магии“, каза Ваня. Костова също така каза, че ако Ева е в Къщата, ще злоупотребява с алкохола. „Губи контрол, когато удари една ракия и това е много неприятно“, споделя откровено Ваня.

След Ваня в Къщата влезе и Ева. „Ванчето? Ванчето ми беше колежка до 2001-ва. И просто не знам защо напусна. Не ми е казвала какви са й мотивите“, каза Ева и допълни, че Ваня не е напуснала групата заради нея и Гого. „О, не! Това не е истина! Аз не знам такова нещо!“, категорична е Ева за напускането на Ваня Костова.

След влизането на Ева в Къщата, обаче се видя, че отношенията между нея и Ваня никак не са добри. Ваня избягваше разговорите и всякакъв вид контакти с Ева през цялото време.

Ваня Костова обвини Ева, че прави черни магии сн. Фейсбук

Ваня Костова обвини Ева, че прави черни магии сн. Фейсбук

През следващите седмици предстои да видим как ще се развият отношенията на двете дами в Къщата и ще разрешат ли проблемите помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар