Оплюха новата Мис Плеймейт: Била двойничка на Луна!

Оплюха новата Мис Плеймейт: Била двойничка на Луна!
5 (100%) 1 vote

Оплюха подобаващо новата Мис Плеймейт в мрежата!

Новата Мис Плеймейт 2018 година вече е достатъчно оплювана в социалната мрежа. Жанета Осипова грабна приза за най-секси мацка на еротичния конкурс. Нейният баща е руснак, а майка й българка.

Мис Плеймейт

Сравниха новата Мис Плеймейт с Луна

Короната й връчи предишната шампионка в надпреварата Нора Недкова. Според нея Жанет заслужено е спечелила титлата. Недкова призна, че стискала палци именно полурускинята да бъде новата победителка.

Само че зрителите не са на това мнение. Те я подиграват в мрежата, че е някакъв хибрид между Луна на млади години и Сузи Мурад.

„Ужас, откъде я изровихте тази, прилича на Луна в младите й години“, „Честито на Мис село Бов! Браво! Добре, че си махна орловата гърбица на нослето и си смени зъбите“, „Прилича на хибрид между Сузанита и Луна“, са само част от негативните коментари.

Жанета е още фотомодел, с десетки еротични фотосесии зад себе си. Красотата й не е натурална, има няколко пластимчни операции по себле си, призна самата победителка. Жанет спечели доста фенове по време на конкурса, който беше в Слънчев бряг.

Другата бивша победителка в конкурса Златка димитрова също е категорична, че Жанет заслужено сие спечелила титлата.

Новата Мис Плеймейт 2018 година същое шокирана от победата си, но се радва на нея. И твърди, че съвсем честно е спечелила короната си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар