Калина Паскалева: Няма да се самоубивам и не съм луда! (още подробности)

Калина Паскалева създава сдружение за подпомагане на таланти
0

Калина Паскалева създава сдружение, което ще помага на таланти!

Писателката и журналист Калина Паскалева се е заела с амбициозна и благородна кауза. Тя създава сдружение, което ще помага на родни таланти и ще насърчава развитието им в различни области. Самата Калина съобщи новината в профила си, като направи и малка изповед за самата себе си:

Калина Паскалева
Калина Паскалева създава сдружение за подпомагане на таланти

„Аз не съм егоист! Аз никога не избирам себе си пред другите. Не гледам на мен да ми е добре. Казват, че не е правилно. Трябвало за мене си да мисля. Но продължавам да търся справедливост навсякъде.

Така съм възпитана. Може би затова навсякъде по пътя, който съм извървяла, имам добри познати, готови да ми помогнат. Не персонално, а на каузите ми. И съм им благодарна. Необяснимо много.

Вярно, имам черта от харектера, която не е за гордост – ужасно злопаметна съм. И имам остър език. С годините се научих да обиждам с равен тон, без да крещя. И боли. Но не толкова, колкото мен ме е боляло.

Все още вярвам, че хората могат да живеят добър живот, да се подкрепят, без да търсят ресто. Без да попадат в капана на лицемерието и предателството.

И всеки ден питам момчето, което ме вози, кога ли ще превъртя играта и ще се блъсна в някоя стена, ей така цялата ми борба да приключи в един миг и да се превърна в непукист? Разочаровам се, плача, после виждам слънчев лъч и се радвам до лудост.

Не се притеснявайте, не обмислям самоубийство, не съм и луда. Знам, че моят живот си струва, защото някъде там има хора, които се нуждаят от мен. Има хора, за които съм важна. Хора, които истински ме обичат. И аз обичам тях, аз се нуждая от тях – от прегръдката и радостта в очите ми.

Помолих мама да основе сдружение “Вярвам в теб”, защото има нещо, от което никога няма да се откажа – вярата в собствените ми сили. Няма да обърна мисленето на хората, но мога да им покажа моя поглед, чрез мен да пожелаят собствената си метаморфоза.

Нека се опитаме да бъдем по-задружни, да си помагаме. И пак ще се повторя – една прегръдка значи повече от кесия жълтици“, сподели Калина Паскалева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.