Шеф Петров изказа мнението си за "Фермата" и продуцентите й!

Устатият шеф Петров не пропусна новия сезон на "Фермата", както и продуцентите й Иван Христов и Андрей Арнаудов. Кулинарният гуру заяви, че опосумите не са лоши момчета, но не им спести и критиките си към предаването. [caption id="attachment_565623" align="aligncenter" width="300"]шеф Петров Шеф Петров "разкости" Фермата на Иван и Андрей[/caption]

"Аз принципно познавам тези момчета и според мен не са лоши хора! Шоуто което правят е копие на чуждестранен формат. Доколкото си спомням от чужда държава. Нормално е те да правят това което могат и да живеят под слънцето.

Не вярвам, че е скалъпена манипулация, защото помня, че след "Фарса" ТВ7 те търсеха формат за налагане в нова медия! Принципно Текезесарската идея не е лоша и за това е направен такъв формат в съседна държава, от където те са го купили.

Целия Свят се занимава с зелената идея и начина на изработка на продукти. Включително Грийн Пийс които програмата им зелен свят е за информацията на младежта за природата и околната среда.

Тоест ако имате на балкона място детето ви да посади и отгледа една маруля това ще го научи на много неща, рециклиране на корена на марулята която сте купили от магазина. 2.Засаждането му в земя 3.раждането на нова храна( енергия) 4. Отделянето на кислород в атмосферата 5. хлорофила активиран от слънцето и важността му за живот на планетата. прекрасно е да се разбере всичко това, прекрасно е да се разбере, че ние сме дали на света киселото мляко, сиренето , кашкавала!!!

Кое е лошото! Лошото е че не се дава така информацията, а точно обратното. Поради липсата на знания идва на ред еди идиотски популизъм който вместо да информира използва НОСТАЛГИЯТА по едно отминало време, за да насажда печални спомени и да оплюва бъдещето!

Много е лошо когато след това хората организирали тази мъка по носталгията да се качват в скъпите си Английски и Японски джипове. Които се захранват с петрол, а не с овчи изпражнения! Ако продължат да насаждат носталгия ще бъде много жалко! Защото ОБЕДИНЕНИЕТО Е САМО ГОРДОСТТА НА ДЪЛГИЯ ПЪТ КОЙТО Е ПРЕМИНАЛ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД, НО ДВИЖЕЩ СЕ НАПРЕД И ГЛЕДАЩ САМО В БЪДЕЩЕТО, КОЕТО Е СЛАВНО, НО МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЛЕДАНО КАТО ОГЛЕДАЛО ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ, А НЕ ПОВОД ДА СЕ ВЪРНЕМ ТАМ!!!

БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МОГАТ И ЗА НАПРЕД, НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГРАБВАТ ГЕГИТЕ И ДА ПОВЕЖДАТ ОВЦЕТЕ... ГАДНО Е ДА ПОЛЗВАШ НОСТАЛГИЯ ЗА МАРКЕТИНГОВ ТРИК, ОТХВЪРЛЯЙКИ БЪДЕЩЕТО И СПИРАЙКИ В 700 ГОДИШЕН ТЪЖЕН ЦИКЪЛ ОТ 5000 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ СЛАВНИ ГОДИНИ НА ЕДНИ ХОРА, ОТ КОИТО Е ТРЕПЕРЕЛ ВСЕКИ!!!

РЕПРОДУЦИРАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА ГОРДИ ДЕЦА!!!... Иначе изкарали, некой лев, ок, могат изкарват, защо да им завиждаме!", написа шеф Петров.