Край на драмите! Принц Чарлз сияе след ваканцията с Меган и Хари

Гласувайте за статията

„Снаха ми и синът ми ме обичат“, сияел щастливият принц Чарлз след ваканцията

„Снаха ми и синът ми ме обичат! Никога не съм бил по-близък с децата си“. Така принц Чарлз възторжен описвал отношенията си с по-малкия си син, след едноседмична ваканция в замъка Мей, Шотландия.

Принцът и съпругата му били на почивка в Шотландия, като в началото на месеца избрали да прекарат няколко дни с принца на Уелс и херцогинята на Корнуол. Неочакваното посещение било истински подарък за остарелия престолонаследник. Той буквално се влюбил в новата си снаха и не спирал да повтаря, че никога не е бил толкова близък със синовете си.

„Меган и Хари наистина го зарадваха. Откакто двамата се сгодиха, Чарлз имаше възможност многократно да им подаде ръка и да се извини за грешките, които е допускал в миналото. В началото не беше лесно, но след като прекараха миналата Коледа заедно, а той я отведе до олтара през май, ситуацията рязко се промени. И сега са по-сплотени от всякога“, разкриват източници от кралското обкръжение.

Придворните също така разкриват, че Меган и Хари са все по-близо до Чарлз, отколкото дори и до кралицата. „Баба им също е много привързана към тях. Но в това отношение предпочитанието й е към Кейт и Уилям, които трябва да наставлява като бъдещи монарси. За сметка на това, негово височество се старае да поправи грешките, които допусна спрямо Кейт и Уилям. И се старае да се покаже като подкрепящ баща, а не като кралска особа“, разкриват близки до двойката.

Принц Чарлз в перфектни отношения с Меган и Хари след сватбата сн. You Tube

Принц Чарлз в перфектни отношения с Меган и Хари след сватбата сн. You Tube

Именно благодарение на този факт, той се надява да се помири и с принц Уилям. Публична тайна е, че с Кейт никак не се харесват, но зад това стои конфликт, който и до днес не е отминал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар