Слава Севрюкова успокоява: България изпреварва Швейцария през 21 век

Слава Севрюкова успокоява: България изпреварва Швейцария през 21 век
5 (100%) 1 vote

Севрюкова надминава по способности Ванга

Тежката ни карма свършва, когато жена поеме управлението на държавата – предрича феноменът Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е една от малко познатите ясновидки в България. Тя живее от 1902 до 1991 г., но остава много предсказания за съдбата на България и на хората, които живеят в нея – пише в. „Уикенд“. Наричана е още Софийската Ванга. Тя е категорична за светлото бъдеще на страната, което ще настъпи след 2018 година. Дори казва, че България ще е новата Швейцария, много повече от сегашния рай на Земята около Цюрих и Женева – отбелязва изданието.

Слава Севрюкова обаче предупреждава, че преди да стане това, България и хората й ще страдат от бедност, липса на ценности, кражби на всички нива. Това положение е резултат от тежката съдба, карма, която тегне над българския народ заради гоненията над богомилите през първата българска държава. Време е тази карма да свърши, да бъде изплатена – пророкува гадателката.

„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат“ – казва Слава Севрюкова за времето след 10 ноември 1989 г. Тя предсказва, че България ще тръгне към добро, когато жена застане на кормилото на държавата и това ще стане след 2018 година. Ще се възвърне благоденствието и това ще е белег за изплащане на тежката карма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар