Деси Радева и президентът се забавляват в ресторант напук на скандала с баща му

Гласувайте за статията

Деси Радева и държавния глава на купон в ресторант, нехаят за драмите с баща му

Деси Радева и президентът не са взели присърце много, много скандалите покрай катастрофата с бащата му, която бе потулена и вместо да се погрижат за притеснения стар човек бяха засечени в баровски ресторант.

Първата двойка в държавата не е ограничила социалните си контакти заради неяснотите около инцидента. Напротив,  двамата си похапнаха обилно от изисканите  ястия в едно от ВИП заведенията на столицата.

Снимка: Ретро

Мястото били любимо на първата дама. Която избирала къде да вечерят с президента. Деси била най-заинтересувана да има специална зона за пушачи. Видната двойка била в компанията на свои близки приятели. И докато водели весели разговори госпожа Радева не спряла да пали цигарите една след друга.

Макар да не се набивали на очи Румен Радев и неговата половинка не останали незабелязани от присъстващите. Въпреки, че първата дама била на външен вид доста неглиже. Тя заложила на спортен вид и не била с прическа. Което свидетелствало, че отдавна не е посещавала фризьорския салон на личния си коафьор Любен Николов.

Президентската двойка все пак успяла да смути персонала на ресторанта въпреки, че били свикнали на честите им посещения. Притеснили ги гардовете им от НСО, които неизменно ги следвали. С което обезпокоили и гостите на заведението.

Паркингът пък бил блокиран от служебните автомобили и се наложило един от охранителите периодично да излиза и размества колите. За да могат гостите да напуснат на спокойствие. А Деси и Радев останали да гуляят до среднощ, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар