Див скандал в Холивуд! Карби Би преби Ники Минаж (Видео от мелето)

Див скандал в Холивуд! Карби Би преби Ники Минаж (Видео от мелето)
4.5 (90%) 2 votes

Див скандал в Холивуд рап певици се хванаха за косите, боят бе между Карди Би и Ники Минаж

Невероятен скандал тресе Холивуд. RnB звездите Карди Би и Ники Минаж се пребиха на парти на списание „Харпърс Базар“. Наложило се полицията да се намеси, за да предотврати разразилата се буря. И въпреки това двете изпълнителки не си тръгнали непокътнати от партито.

Скандалът е избухнал, след като Карди Би се появила на масата на Ники и й казала „Искам да ти кажа няколко неща“. Последвали писъци, викове, удари, а певицата бе изведена с разкъсана рокля и огромна цицина на челото. Освен това държеше и обувката в едната си ръка.

По-късно, в социалните мрежи тя обясни причината за конфликта. „Не ми пука, когато обиждат мен, но не и когато плюят по дъщеря ми. Ники Минаж прекали. Първо заплаши музикални изпълнители и творци, че ако работят с мен, тя ще спре да работи с тях. След това започна да разпространява гнусни лъжи по мой адрес. Всичко това мога да преживея, но не и когато обиждат дъщеря ми и поставят под съмнение отговорността ми като родител, не мога да простя това. Работила съм дълго и упорито, за да постигна успеха си. И няма да позволя да ме съсипеш“, пише Карди Би в Инстаграм.

От своя страна Ники Минаж пусна снимки от партито и по нищо не личеше да е претърпяла особени поражения.

Свидетели на мелето обаче разказват, че Карди Би си тръгнала с шепа коса в юмрука си. И очевидно това е бил боен трофей от Ники Минаж.

Ники Минаж и Карди Би  се пребиха на парти в Холивуд сн. Инстаграм

Ники Минаж и Карди Би се пребиха на парти в Холивуд сн. Инстаграм

Войната между двете датира от 2017 година, когато първо започнаха да се заяждат една с друга в песните си, а след това и по интервюта. Със сигурност на това парти не е липсвал скандалът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар