Славена Вътова най-сетне намери място в телевизията

Гласувайте за статията

Славена Вътова сбъдва мечтата си да стане телевизионерка

Мис България 2006 Славена Вътова най-сетне намери място в родния тв ефир

Носителката на Мис България 2006 ще води телевизионно състезание на спортна тематика в ефира на БНТ, като в премиерните епизоди ще се появяват известни български спортисти – пише в. „Уикенд“. Това със сигурност е мечтана позиция за красавицата от Шумен, която въпреки крехките си 29 години има солиден стаж зад гърба си – отбелязва изданието.

По някаква причина обаче не й вървеше много в кариерата. Затова пък се радва на голям късмет в личен план. Славена Вътова е щастливо омъжена за бизнесмена Юлиян Цолов, с когото имат 2 дъщери – Ема вече е на 3 години, а Ана скоро ще навърши 1 годинка. Така че на Славена й предстои да съчетава майчинството с кариерата. Няма да й е никак трудно, тъй като красавицата винаги е била доста дейна. Тя печели титлата Мис България, когато е едва на 17 години.

Всъщност Славена Вътова като че ли винаги се е стремяла към родния тв ефир, но някак все не й се получавало или пък просто на попадала на подходящ проект. Затова пък в модата й върви. Преди време тя се появи на корица на мъжко списание с условието кадрите да не са вулгарни, а след това оглави класацията за най-желана красавица в същото издание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар