Цветанка Ризова съвсем му отпусна края (Водещата не излиза от заведенията)

Цветанка Ризова съвсем му отпусна края (Водещата не излиза от заведенията)
4.67 (93.33%) 3 votes

Цветанка Ризова се отдаде на як живот, журналистката набляга на алкохол и цигари

Цветанка Ризова в последно време се е отдала на бурен нощен живот. 60-годишната журналистка не излиза от най-престижните столични пиано барове. На които е редовна клиентка.

Дамата била на почит в любимите си заведения. Посрещана била като приятелка на персонала. С когото била близка заради честите си посещения.

Снимка: hotarena.net

Любовта към нощните излизания на Ризова не била от днес или от вчера. Тя още докато била омъжена обичала да се забавлява. Но след развода и след като хлътнала по младото от нея докторче, което сега й е официално гадже съвсем му отпуснала края.

Любовната афера на Цветанка била разтърсваща и бурна. Като жена в не първа младост тя намирала отдушник на вълнуващите я чувства в препълнените с младежи барове и силната музика, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Верни другари на водещата били марковото уиски и цигарите. Те неизменно й правели компания когато излизала да разпусне. Никога обаче и никой не я бил виждал почерпена. Дали заради редовния тренинг или пък заради факта, че по цяла нощ не спирала да танцува и да пее алкохолът не й идвал в повече.

Единствения проблем на журналистката бил, че любовникът й като лекар не бил винаги свободен да излизат заедно. Но тя не ограничавала забавленията си когато докторът бил зает. Ризова разчитала на женска компания когато го няма и забавленията й продължавали безкрай.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар