Таня Боева отвърна на удара на бившия си (Вижте)

Таня Боева отвърна на удара на бившия си (Вижте)
4 (80%) 1 vote

Войната между Таня Боева и Михаил Бургуджиев продължава

Таня Боева отвърна на удара на бившия си. Войната между бившите съпрузи продължава с помощта на медиите. Само преди ден Михаил Бургуджиев изпрати отворено писмо до Блиц. В него той обясни, че певицата не му дава да вижда сина им. В писмото Михаил казва, също, че съдът е отхвърлил обвиненията на певицата за оказване на тормоз от негова страна върху нея и половинката й.

Таня Боева също изпрати своята гледна точка по въпроса до същата медия. „По повод твърденията на Михаил Бургуджиев заявявам, че в голямата си част не отговарят на фактическата обстановка и писмените доказателства„, пише певицата.

Съдът не е изразявал воля по отношение на бракоразводното ни споразумение, а одобри варианта на споразумението, изцяло предложен от страна на Михаил Тодоров Бургуджиев и безусловно приет от мен. Освен че споразумението се спазва, аз извън него, чрез  Телепоща, предложих на Михаил да вижда сина ни, така че да могат да прекарват дори повече време заедно, до момента отговор няма.

По повод взаимоотношенията на сина ни с родителите на Михаил, разполагам с документи от няколко независими един от друг психолози, пред които детето разказва потресаващи факти и събития. Те са приложени към делата. В хода на написаното от бившия ми съпруг до „Блиц“ стават ясни неговите желания по отношения на детето, без да се вземат под внимание потребностите и желанията на сина ни.

Истина е, че се води разследване срещу многобройна група хора, сред които като обединяваща фигура се открояват имената на бившия ми съпруг и бившия ми свекър ТОДОР БУРГУДЖИЕВ – директор на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ АД. В интерес на досъдебното производство е да оставим компетентните органи да приключат разследването.

Съвсем скоро цялата истина ще излезе наяве и аз нямам търпение да се видя с фамилия Бургуджиеви в съда.

Таня Боева отвърна на удара на бившия си сн. Фейсбук

Таня Боева отвърна на удара на бившия си сн. Фейсбук

Пожелавам на читателите на Блиц да са здрави и смирени и като вярващ в Бога човек, ще завърша с: „Правете добро, за да ви се върне добро!„, пише певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар