Деси Радева в розов тоалет и с по-светла коса на среща с индийския президент (Вижте новият й стайлинг)

Гласувайте за статията

Деси Радева впечатли с розов тоалет и по-светла прическа, модните критици нямат забележки към вида на първата дама

Деси Радева, която с всяка своя поява на официално събитие бива жестоко критикувана този път избра подходящия стайлинг за срещата с президента на Индия и неговата съпруга.

Първата дама е изсветлила с няколко тона косите си и по скоро е преминала в отбора на блондинките. Цвят, който определено й отива и е много подходящ за топлите летни месеци.

За официалната среща пък съпругата на президента Румен Радев бе избрала прилепнала по тялото розова рокля. И то с подходяща за събитието дължина до коляното. Тоалетът на госпожа Радева за първи път е много обран и съобразен с пропорциите на фигурата й, забелязват дори тези, които не подкрепят президентската двойка.

Тоалетите на Десислава Радева особено в началото на мандата на държавния глава предизвикваха много разгорещени полемики , но този път и най-големите критикари са на мнение, че нямат забележки към изчистения тоалет на първата ни дама, предават от електронното новинарско издание ПИК. Който е особено подходящ за срещата.

Индийският президент Ран Нат Ковинд е със съпругата си на двудневно посещение в България. Което е по покана на държавния ни глава Румен Радев. Президентската двойка днес бе посрещната с военни почести на официална церемония състояла се на площад „Св. Александър Невски” от българския президент и първата ни дама.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар