Бомба: Задържаха Мегз на турската граница!

Бомба: Задържаха Мегз на турската граница!
5 (100%) 2 votes

Мегз вися часове наред на турската граница за щателна проверка!

Миглена Каканашева – Мегз била задържана на турската граница. Четири часа дизайнерката била принудена да виси на мястото, за да проверяват документите й. Това сподели самата тя в Инстаграм профила си.

Мегз

Мегз принудена да виси часове наред на границата и да дава обяснения

Мегз е една от хайлайф персоните, които почти нон-стоп пътуват до южната ни съседка. Сега положението в съседна Турция е изключително затегнато заради срива на турската лира.

Заради това документите й били разнищвани на турската граница до най-малката подробност. Положението е толкова сериозно, че никакви връзки и познати не успели да спасят Мегз от висенето.

Тя трябвало да изтърпи цялата проверка. Митничарите разглеждали документите й колко пъти е посещавала Турция и колко пъти е пътувала до Америка. Всеки, който посещавал САЩ преди три месеца го грозял черен печат на паспорта, коментират очевидци.

Това изобщо не притеснило амбициозното миньонче. Бившата брадърка спокойно изчакала ппроверката и след това преминала границата. Според злите езици Мегз била много доволна от срива на турската лира.

Защото тя купувала платове и материали почти на безценица. Говори се, че дори прехвърлила малка част от производството си в Истанбул.

.“Не знам кой я съветва, но винаги успява да извади късмет. Тя е хитра и се възползва на максимум от лошото икономическо състояние в Турция”, коментират познати на дизайнерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар