Ти да видиш: Роси Иванова заряза гаджето и разцъфна!

Ти да видиш: Роси Иванова заряза гаджето и разцъфна!
5 (100%) 1 vote

Роси Иванова скъса с гаджето си и разцъфна!

Скандалната миска Роси Иванова е с напълно променена визия. Мис България Росица Иванова изпадна в тежка депресия. Красивата дама бе смачкана от любовни разочарования и проблеми с килограмите.

Роси Иванова

Роси Иванова е чисто нова – свежа и красива като преди

Заради което тя изчезна от хоризонта и за дълго се скри зад граница. След това моделката свали рязко доста килограми, като мнозина мислеха, че синеоката красавица е болна от анорексия. Само че истината се оказа друга. Тя залитна по вредните вещества.

Употребата на забранени вещества започнала след като Роси се влюби в богатия и доста по-възрастен от нея грък Лукас. Преди любовната си афера Иванова бе доста сочна, свежа и прелестна, но скоро след това загуби от хубостта си.

Последва дълго и продължително лечение в чужбина и тя успя все пак да излезе от дупката, в която бе паднала. С днешна дата миската Росица Иванова отново се радва на живота.

В началото на годината тя си сложи силикон в деколтето. Целта й бе да заличи пораженияата, които отслабването нанесе на тялото й.

Сега Мис България не спира да пуска снимки от плажа, на които се вижда, че от болезнената й слабост няма и следа. А на лицето й непрекъснато грее усмивка.

Според запознати причината за безметежното й щастие е нов мъж в живота й, който я прави много щастлива. Клюките из светските среди доверяват, че този път мачото е доста по-млад от предишните й гаджета.

Името на Роси Иванова бе споменавано като любовница на бизнесмена Георги Градев и банкера Юлиян Цолов. Последният в момента е женен за друга миска – Славена Вътова, от която има деца.

„Роси се опари от парите, сега търси спокойствие и нежност“, твърдят приятелките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар