Решението на Жени Калканджиева втрещи всички!

Решението на Жени Калканджиева втрещи всички!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева реши да се превърне в Желязната лейди за сина си!

Жени Калканджиева се оказа доста строга майка. Бившата миска не разрешава много глезотии и щуротии на сина си Георги. Момчето е само на 9 години, но вече трепери от лютия нрав на родителката си. Която може да е свободолюбива и модерна, но не и във възпитанието му.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева се оказа с доста твърда ръка

Въпреки че половинката на Стефан Манов – Тачо изглежда като вечната купонджийка, здраво държи юздите на сина си. И не му позволява да има дори най-малкото татусче по тялото си.

Мис България 1995 година имала още куп забрани към момчето си, но татуировките били сред най-строгите. Разбира се, за сериозни рисунки по тялото е още рано да се говори, но и дори и по-безобидните му били забранени.

Сред децата на неговата възраст и съучениците му било много модерно да си шарят телата с какво ли не. Така малчуганите подражавали на по-големите кака и батковци, които полудявали по татуировките.

Жени Калканджиева казвала често, че не иска детето й да има такива неща по себе си. Дори заплашила Жорко, че ако види дори едно татусче по тялото му ще го остави без джобни за една година.

На хлапето му било трудно да гледа как приятелите му се шарят, а не него му било забранено, но нищо не можел да направи.

Той знаел, че ако прекрачи забраната на майка си, нищо хубаво не го очаквало. Пред приятелите си се оправдавал, че не харесва татусите, но само той знаел каква била истинската причина за отказа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар