Мира Добрева изрева от нов обир: Водещата е на ръба! (виж тук)

Мира Добрева изрева от нов обир: Водещата е на ръба! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева не е на себе си от наглите крадци!

Водещата на БНТ Мира Добрева вече е кълбо от нерви. Тя е на ръба на нервна криза, но се оказа в задънена улица. А причината е чудовищна – пореден обир на нагли крадци.

Мира Добрева

Мира Добрева е на ръба, не издържа повече тези набези

Този път апашите не са нападнали нея и къщата й, а тази на една от добрите й приятелки. Ето какво оповести преди минути самата Мира Добрева в социалната мрежа, предавайки и разказа на приятелката си Весела:

„Обрали са Весето. За трети път. Този път е решила да не се обажда в полицията. А какво да правим? Кому да звъним? Къде да търсим помощ? Ние граждани ли сме на тази държава, или не? Плащаме ли си данъците, или не? Вършим ли всичко, което искат институциите от нас, или не? Търпим ли безподобия не едно и две? Докога така?!

“Тази нощ ме обраха за трети път в последните 10 години! Разликата от предишните беше , че сега стана по „модерния“ начин „докато тя спеше“. Влезли са през прозореца -нищо не съм усетила ,вероятно са ме упоили -точно както стана с Мира Добрева!

Дори са светнали лампите и са седели на дивана ,защото бдителни съседи видели , че у нас свети в 3 и половина през нощта и някой се разхожда в трапезарията. Помислили , че сме били на купон. А аз спя – този път не се обадих на полицията, защото в предишните два случая нямаше никакво развитие за изчезналите предмети.

Сега наглите се сдобиха с лаптоп , айфон и бижута- по техен избор , но не златни , защото ги взеха миналия път. Не знам какво да кажа ,изчерпана съм ,но телефона ми остава същия. Цял ден не мога да се освободя от усещането ,че някой е ровил в душата ми докато спя!”, предаде историята на приятелката си Мира Добрева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар