Бейби бум в Нова телевизия! И Лора Крумова се нареди в топ 3 на звездните майки

Гласувайте за статията

Лора Крумова стана майка на момиченце

Водещата на „Събуди се“ Лора Крумова се нареди сред топ 3 на звездните майки на Нова телевизия. През последните месеци една голяма част жените в медията съобщиха, че са бременни и се оттеглиха от телевизионния екран. Някои от тях вече посрещнаха рожбите си на бял свят, а на други тепърва им предстои това уникално събитие.

Сред топ 3 на звездните майки се нареди Ралица Паскалева. На 3-ти юли екранната д-р Стилянова от „Откраднат живот“ изпита най-прекрасното чувство – да станеш майка. Тя дари със син волейболиста Теодор Салпаров. Двойката кръсти своята рожба с хубавото име Максим. Бебето проплака с Първа акушеро-гинекологична болница „Света София“. Максим тежеше 3500 грама и беше висок 52 см. По време на самото раждане присъствал и таткото.

Само преди няколко дни още едно звездно бебе се появи на бял свят. Това на Дария Симеонова. Засега семейството пази в тайна подробностите около появата на сина им. „Това е най-изумителното и вълшебно нещо, което ни се е случвало! Благодарни сме на живота за този подарък!“, споделя емоциите на семейството младата майка. Синът на Дария и нейният любим се е родил на 30-ти август. Днес тя съобщи хубавата новина и в социалните мрежи. „Добре дошъл при нас, малчо! Надявам се, да сме готови и достойни за всичко, на което ще ни научиш!, пише актрисата.

В топ 3 на звездните бебета се нареди и това на Лора Крумова, съобщават от nova.bg. Тя е родила момиченце в болница „Надежда“ този следобед. Малката Мина тежи 3, 500 кг. Майката и бебето са добре. Щастливите родители благодарят на екипа водил раждането.

Лора и Сотир станаха родители за първи път през 2013-та година. Тогава през септември се роди синът им Явор. Днес те вече са горди родители и на малката Мина.

Лора Крумова стана майка на момиченце сн. nova.bg

Лора Крумова стана майка на момиченце сн. nova.bg

Предстоят появите на бял свят на още звездни бебета. Своята първа рожба очакват Преслава и Никол Станкулова. Деси Банова пък ще дари Росен Плевнелиев с още един наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар