Венета Райкова с връща в ефир (Вижте какви изненади още ни гласят от тв медиите)

Гласувайте за статията

Венета Райкова триумфално се завръща с „Папараци”,  Гала ще си партнира с  ководещи в „На кафе”

Венета Райкова ще се завърне с таблоидното си предаване „Папараци” напук на твърденията, че са я свалили от ефир. Старта ще е на 23 септември по обичайното време от 22 часа. Това е обявено официално от бТВ  макар да не уточняват защо началото се забавя с две седмици.

Снимка: Папараци

Очаквайте нов и по-вълнуващ сезон от преди, който ще ни запознае с непознатите страни на едни от най-коментираните личности в България на базата на факти и на достоверни източници. Райкова ще предава и от мястото на събитието, не само от студиото. Заложен е и социален елемент, който ще разкрива какви примери дават на обществото публичните личности. Самата водеща се похвали в социалната мрежа с триумфалното си завръщане, което зложелатели подлагаха на съмнение.

Падат една по една и изненадите, които от конкурентната медия Нова тв гласят за новия сезон. Излиза наяве, че в „На кафе” ще има още няколко водещи, които ще си партнират с Гала. Освен Ева Веселинова в будуарното предаване ще се включат Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Юлиан Константинов. Те ще разнищват най-актуалните теми във формат от типа на Ганкиното кафене. А Гала ще води интервюта с някои от известните личности. Както и преките включвания.

От кухнята на „На кафе” издават, че Милен Цветков участвал в пробите преди да бъде уволнен от Нова тв. Но заради заядливия му нрав и високомерното държание по време на репетициите от екипа решили да прекратят участието му, педават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар