Тежък удар по Евтим Милошев

Гласувайте за статията

Продуцентът разпуска актьорския състав

Продуцентът Евтим Милошев понесе изключително тежък удар, който е на път да го съсипе.

Оказва се, че новият сезон на сериала „Откраднат живот“, зад който стои екипът на продуцента Евтим Милошев, ще е последният.

Актьорският състав ще бъде окончателно разпуснат след сериите, които зрителите ще имат възможността да гледат от 11 септември. Една от причините за това е, че болницата „Св. Кирил“ ще бъде срината до основи.

Евтим Милошев

Продуцентът разпуска актьорския състав

Сградата бе оборудвана специално за целите на сериала „Откраднат живот“, който стартира на 8 март 2016 година. В клиниката „Св. Кирил“ се преплетоха безброй сюжети, инфарктни ситуации, любови, изневери и какво ли още не. Разбира се на операционната маса на клиниката бяха спасени и десетки животи.

Екранната болница, в която се разиграват сцените от сериала, чийто продуцент е Евтим Милошев, се намира в полите на Витоша. Тя е част от декорите на студията на „Ню Бояна“. Киноцентърът обаче планира да разруши сградата. На нейно място ще бъдат построени нови декори, което автоматично означава, че сериалът на Евтим Милошев остава без дом.

С оглед на това, че новият сезон на сериала се очертава като последен, Евтим Милошев и екипът му привлякоха актьори с най-висок ранг, които към момента са на гребена на вълната.
Става въпрос за Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Владо Пенев. Именно около тях тримата са изградени новите сюжетни линии, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар