Бившият свекър на Таня Боева загази сериозно

Гласувайте за статията

Страхува се да не влезе зад решетките

Бившият свекър на певицата Таня Боева загази наистина много сериозно.

Тодор Бургуджиев, който е директор на „Екопак България“ АД, е изпаднал в нервна криза, след като научил доста неприятна за него новина. Става въпрос за това, че бившият вече съпруг на Таня Боева – Михаил Бургуджиев, който е музикален продуцент на „Ара мюзик“ и „Диапазон“, се води досъдебно производство.

Таня Боева

Страхува се да не влезе зад решетките

Основните страхове на бившия свекър на Таня Боева били свързани с това да не му се наложи да смени удобното шефско място в „Екопак“ с наровете в килията. Всъщност притесненията му не са неоснователни, тъй като преди време стана ясно, че именно той е поръчал следенето, побоя и отвличането на Таня Боева.

Близки до певицата коментират, че тя вярва силно в българското правосъдие и се надява, че всички ще си свършат добре работата и скоро истината ще излезе наяве. По всичко личи обаче, че Михаил Бургуджиев изобщо не се трогва от създалата се ситуация.

Докато баща му – Тодор Бургуджиев тръпне в очакване как ще се развият нещата и да не влезе зад решетките, Михаил се наслаждава на новата си любов. За целта е изоставил сина си изцяло на грижите на бившата му съпруга Таня Боева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар