Дария Симеонова роди момченце (Подробности)

Гласувайте за статията

Дария Симеонова стана майка на момче

Дария Симеонова, която стана известна с ролята си Наталия от „Откраднат живот“ роди момченце. На 30 август актрисата даде живот на първородния си син, пише nova.bg. Щастливата майка иска засега да запази името на детето в тайна. „Това е най-изумителното и вълшебно нещо, което ни се е случвало! Благодарни сме на живота за този подарък!“, споделя емоциите на младото семейство щастливата майка.

Преди четири месеца Дария сподели, че е бременна в Дома на киното, където с екипа на „Откраднат живот“ и фенове гледаха последния епизод от пети сезон на най-успешния медицински сериал. „Имам една важна житейска задача за известно време”, така Дария съобщи, че очаква първото си дете.

Тя сподели в профилите си в социалната мрежа хубавата новина, че с нейния любим вече са станали родители на момченце със снимка на гривничките, които се дават на майката и бебето при раждането. „Добре дошъл при нас, малчо! Надяваме се, да сме готови и достойни за всичко, на което ще ни научиш!“, написа щастливата майка към кадъра.

Припомняме, че актрисата и нейният любим мъж Антон са сгодени от края на миналата година. Лично Дария разказа как се е случило романтичното предложение за брак в „На кафе“. Връзката на Дария и Антон е само на няколко месеца, когато той й предлага. „Изобщо не очаквах. Много се панирах. Просто… аз съм по свободолюбив тип човек”, разказа актрисата. Тя не е против брака, но не е очаквала това да се случи точно в този момент. Предложението става  на екскурзия до Нова Зенландия и Вануату покрай Коледа и Нова година.

На втория ден от екскурзията Дария и Антон попадат на много красив плаж, където актрисата получава предложение за брак. В самото начало тя си мисли, че всичко е просто една шега, но след това осъзнава какво всъщност й се случва.

Дария Симеонова роди момченце сн. Фейсбук

Дария Симеонова роди момченце сн. Фейсбук

Няколко месеца след годежа Дария и Антон вече са щастливи родители на момченце.

Дария стана майка на момче сн. Фейсбук

Дария съобщи новината с кадър на гривничките, които се дават на майката и бебето при раждането сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар