Меган Маркъл издаде тайния прякор на Хари (Ето как се обръща към него насаме)

Меган Маркъл издаде тайния прякор на Хари (Ето как се обръща към него насаме)
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл издаде тайния прякор на Хари

Емоционалната любовна връзка между принц Хари и Меган Маркъл не оставя никакви съмнения за чувствата им един към друг. Те са толкова влюбени, че просто не могат да прекарат дълго време разделени. Преди дни обаче двойката успя да накара дори най-ревностните си фенове да се умилят, след емоционалното признание, което Меган отправи на Харии то пред цяла Англия.

Двойката бе гост на спектакъла „Хамилтън“, който бе с благотворителна насоченост. Интересното обаче е друго — че Меган се обърна към Хари не по име, а с прякора му.

Докато двамата общуваха с останалите участници от трупата, в един момент Мег се обърна към Хари и му каза „Виждаш ли, любов моя?“. След което се чу дружно „Аааааа“ от групата, които одобрително ги освиркаха.

Принцесата се смути, но се засмя и не продължи да обсъжда как си говори с мъжа си. Очевидно обаче тя е силно влюбена и то повече от всякога.

Що се отнася до принц Хари, той не крие, че наистина изключително много държи на съпругата си и изпитва повече от топли чувства към нея. „Те наистина са влюбени. И двамата с Уилям извадиха късмет в любовта. Брат му имаше възможност да провери чувствата си към Кейт с години, преди да се реши на тази стъпка. Но и двамата не съжаляват. Хари от своя страна усети, че Меган е точната жена за него и дори скандалите около семейството й не го разколебават. Нея също“, разкриват още близки до двойката.

Меган Маркъл с трогателно обръщение към Хари сн. Инстаграм

Меган Маркъл с трогателно обръщение към Хари сн. Инстаграм

Преди да се ожени за Меган Маркъл, принцът имаше повече от 7-годишна връзка с Челси Дейви. Той прекрати всички отношения с нея, дори приятелството помежду им, малко преди да си каже „да“ с любимата си. А, че наистина Меган е жената за него, си пролича и на този спектакъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар