Мистериозна смърт! Шиниъд Макнамара умряла след обесване (Подробности)

Гласувайте за статията

Австралийската манекенка Шиниъд Макнамара умряла след обесване

Загадката около австралийската манекенка Шиниъд Макнамара, която бе открита в безсъзнание около бреговете на Кефалония продължава. Властите са безкрайно озадачени от случилото се и все още изясняват подробностите около инцидента.

От информацията публикувана в мрежата, става ясно, че Шиниъд е била намерена в безсъзнание от капитана на друга яхта. Той и екипът му успели да я извадят от водата, но тя изпаднала в кома. Извикан е хеликоптер, който да я откара в болница в Атина. По пътя обаче тя получава сърдечен пристъп и умира.

Според полицията има няколко много сериозни въпроси, които трябва да бъдат зададени. На първо място — защо Шиниъд Макнамара е опитала да се обеси. Семейството й е категорично, че не е имала признаци на депресия, нито пък е имала проблеми. Вторият въпрос е — как тялото се оказа от бесилката хвърлено във водата, за да бъде намерено от капитана на друга яхта?

Със сигурност не става дума за любовен триъгълник, или поне не със собственика на яхтата, където е посегнала на живота си. Алберто Байлерес, който е собственик на яхтата „Mayan Queen IV“ има безукорно алиби. По същото време той се намира в Мексико, заедно със семейството си. И дори не подозирал, че манекенката е пасажер на яхтата му.

Смъртта на Шиниъд Макнамара - мистерия сн. Инстаграм

Смъртта на Шиниъд Макнамара – мистерия сн. Инстаграм

Служителите в момента се разпитват, като се прави опит да се разбере и кой е бил на яхтата по същото време. Както и по какви причини самата Шиниъд е била поканена да пътува на огромната лодка. Семейството й е съкрушено, но все още не са видели тялото на дъщеря й. Майка й и по-голямата й дъщеря пътували към Кефалония, където трябвало да се съберат с нея за няколко дни. Именно в самолета обаче научили за смъртта й. А също така и че не могат да видят тялото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар