Джино Бианкалана откри истинската любов (Каза „да“ на лекарка)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана се сгоди

Джино Бианкалана откри истинската любов. След хилядите трагични събития в живота на двукратния победител от „ВИП Брадър“, той най-сетне е щастлив с новата си любов. Джино дори се е решил на по-смела крачка в живота си. И вече е сгоден, пише „България днес“.

Джино и Кристияна Кънева се запознават малко след тежката загуба на баща му. Кристияна работи като медицинска сестра в столична болница. Двамата летят на крилете на любовта и решиха да увековечат тази любов по малко по-нестандартен начин. Джино и Кристияна татуираха безименните си пръсти на мятото, където по принцип се носят брачните халки.

Освен импровизираните „брачни халки“, Джино и неговата любима нарисуваха по кожата си и половинки от сърце. Когато двамата влюбени сплетат ръце, сърцето става цяло.

Джино се прочу в България след връзката си с поп фолк изпълнителката Джена. След бурната им няколкогодишна връзка двамата се разделиха и всеки тръгна по своя път. Джена намери своята истинска любов в лицето на Атанас Стоев и вече създаде семейство.

Ето, че и Джино намери истинската любов. Преди това обаче, той премина през доста тежки изпитания. През 2016-та година Джино претърпя доста тежка катастрофа с мотор, от която още не се е възстановил. Той призна, че катастрофата е оставила трайни наранявания на крака му и носи специална шина, за да се възстанови.

Само преди няколко месеца Джино загуби внезапно баща си и преживя загубата много тежко.

Джино Бианкалана се сгоди за красива лекарка сн. Фейсбук

Джино Бианкалана се сгоди за красива лекарка сн. Фейсбук

След хилядите несгоди, които го сполетяха, сега той най-накрая срещна истинската любов в лицето на Кристияна Кънева и е щастлив. На този етап от живота си Джино не желае да разкрива дали и кога ще вдига сватба с новата си избраница. Той заявява още, че този път няма да прави грешката да показва личния си живот публично, както правеше с предишните си връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар