Кристина Патрашкова сравни Фейсбук с Биг Брадър! (става коментатор на формата)

Кристина Патрашкова сравни Фейсбук с Биг Брадър! (става коментатор на формата)
5 (100%) 1 vote

Кристина Патрашкова сравни социалната мрежа с Къщата на Големия брат!

Журналистката Кристина Патрашкова ще бъде коментатор в предстоящия нов сезон на риалити формата Вип Брадър. Той стартира на 10 септември, понеделник, а в Къщата ще влязат редица известни лица от така наречения светски елит.

Кристина Патрашкова

Журналистката Кристина Патрашкова става коментатор във Вип Брадър

Сред тях са Нора Недкова, Веселин Плачков, Валентин Кулагин, Петко Димитров и Яна, както и още редица други популярни образи от медийния ефир. Преди да застане на диванчето на коментаторите обаче, Кристина Патрашкова подготви почвата и зрителите, сравнявайки Фейсбук с Големия брат.

„Цяло лято Фейсбук е захаросан и доброволен Биг Брадър. Всички масово споделят щастливите си мигове – от плажове, маси, яхти, екзотични пътувания, любови. Направо да се чудиш как в разни класации българите са сред най-нещастните хора в света.

Скоро започва истинският Биг Брадър, без фотошоп. Два свята – единият е лицемерен, с малки изключения. Затова е по-добре да се вгледаме в себе си, да осмислим комплексите си и да потърсим хармонията.

Казвам го превантивно – защото си представям олелията, която ще надигнат „щастливците“ от плажовете, възмутени от съквартирантите от Нови хан. Вие откривате ли разликите?“, попита риторично Кристина Патрашкова.

Очевидно е, че тя се стреми да допринесе за рейтинга на шоуто, който е голям всяка година. Без значение, че зрителите винаги подхождат първо с недоверие и отрицание към него. След това обаче се спукват да гледат. Защо ли?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар