Слави Трифонов с потресаващ коментар! (разтърси всички)

Слави Трифонов с потресаващ коментар! (разтърси всички)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов не пропусна извънредното заседание на НС!

Шоумен номер едно Слави Трифонов предпочете да гледа извънредното заседание на Народното събрание днес, вместо да се изтяга по плажовете на Сен Тропе например… И определено имаше защо. Коментарът му за „най-важния проблем“ на депутатите ни взриви мрежата:

Слави Трифонов

Слави Трифонов е повече от отвратен от родните депутати

„Днес беше извънредното заседание на Народното събрание. Защо беше извънредно? Заради трагедията до Своге? Заради скандала със семейство Арабаджиеви и десетките милиони в кутии от обувки? Заради срива на Търговския регистър? Заради скандалите между коалиционните партньори? Не.

Днес имаше извънредно заседание, за да може депутатите да почиват на 7 септември. С други думи, върнаха се от почивка, за да решат да почиват след няколко дни пак. И какво стана на това заседание?

Корнелия Нинова обяви, че червените депутати отиват при народа, но оставят 20 човека в парламента, да не вземе случайно да се прецака кворумът и да се разтури далаверата. Интересно как са избрали тези 20 човека? Може би са теглили чоп…

А далаверата се пази от сините каски. А синята каска сама се показа вчера. Благодарение на собствения си акъл, вчера министърът на отбраната Красимир Каракачанов отиде в Министерски съвет със синя каска на главата.

Облечен във възтесен костюм, опънат на коремчето, костюм – незабележима метафора на далаверата и ояждането. А на главата – синя каска.

Това е политическата действителност в България – приятно закръглен, неадекватно ухилен човек със синя каска на главата брани статуквото, което борецът със шума и неговият кумец, симулират, че искат да развалят, ако не им дадат някой лев. Честит нов политически сезон, уважаеми българи…“, коментира Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар