Бившият на Таня Боева проговори (Певицата не му давала да вижда детето)

Гласувайте за статията

Бившият на Таня Боева отрича обвиненията срещу него

Бившият съпруг на Таня Боева проговори за отношенията си с нея. Михаил Бургуджиев подробно обяснява своята позиция по повод изказванията на изпълнителката, че тя и новата й половинка са подложени на тормоз от него, пише Блиц.

Той твърди, че думите на Боева са „поредните измислици“. „За поредните измислици на бившата ми жена съм завел дела, тъй като никога и по никакъв начин тя не е била заплашвана или малтретирана от мен или член на фамилията ми“, категоричен е Бургуджиев. Това, което му тежи обаче, не са „нейните клевети и обиди“, а че не е виждал сина им от година и половина. От 12 месеца Михаил няма и телефонен контакт с него.

Раздяла

Таня Боева и Михаил са във фактичека раздяла от юни 2017, когато тя се изнася от семейното им жилище със сина им. Двамата са уредили личните и имуществените си отношения с влязло в сила бракоразводно решение.

„Съгласно постигнатото споразумение родителските права са предоставени на майката, като за мен бе отреден режим на лични контакти. Всички заседания, на които съдът определи режим на тези контакти, се проведоха в личното присъствие на г-жа Петкова и тя възприе лично волята на съда. И не я изпълни“, се казва още в писмото, изпратено от бившия съпруг на певицата.

Таня Боева твърди, че е извършен акт на насилие срещу нея. По думите на Бургуджиев съдът е приел, че „няма доказателства за извършен акт на насилие“. Други преписки, по жалби на певицата за тормоз срещу нея, „отново са приключвали с извод за липса на данни за извършени престъпления“.

Бившият на Таня Боева отрече обвиненията, които тя отправи срещу него сн. ХотАрена

Бившият на Таня Боева отрече обвиненията, които тя отправи срещу него сн. ХотАрена

Това, което най-много тежи на Бургуджиев е, че той не е виждал сина си отдавна. „Оказа се, че няма сила, която да накара Таня Боева да спази решенията на съда“, пише той. И допълва, че единственото нещо, което иска е да вижда детето си и да се грижи за него, както го е правел години наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар