Елен Колева откри лек за болката си

Елен Колева откри лек за болката си
5 (100%) 1 vote

Елен Колева най-после успя да пребори проблема, който я измъчва от години

Елен Колева откри лек за най-голямата си болка. От години красавицата страда от маниакална депресия. Заради заболяването си, тя потърси помощ от специалистите в две психиатрични клиники. Лекарите и от двете болнични заведения бяха категорични – Елен Колева може да се справи с проблема единствено с помощта на антидепресанти.

В продължение на две години красавицата приема тежките медикаменти. До тежкия емоционален срив се стигна, когато младата актриса загуби всичките си роли и на практика остана без работа. На фона на всички тези неволи в професионален аспект, зеленооката красавица преживя и няколко любовни драми.

В този тежък период тя няма мъж до себе си. Мъжете, с които имаше връзка, я приемаха като поредната любовница.

Дори и след започване на терапията, състоянието на младата актриса дълго време останала непроменено. Пред дружките си тя се оплаквала, че често плаче без причина и освен това страда от тежко безсъние, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

След дългото лечение очарователната Елен Колева най-после успя да преодолее маниакалната депресия. Но според приближени до нея, заслугата не е на лекарствата, а на новата любов в живота на актрисата. Те са убедени, че тайнственият любим на Колева е този, който успя да я измъкне от тъмната дупка.

Наскоро бившата на Сашо Майонезата публикува снимка по банския, от която става ясно, че тя не просто изглежда добре, но и се чувства прекрасно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар