Джулиана Гани каза „да“ на Илиян Найденов преди да се е развела (Снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани пак ще сменя фамилията

Джулиана Гани каза „да“ на своя любим преди да се е развела. Джулка мисли пак да сменя фамилията. Тя няма търпение на сложи край на брака с бившия си – Станимир Ташев и да стане г-жа Найденова. Джулиана и новият й любим Илиян са заедно от няколко месеца и се вижда, че са лудо влюбени.

Те не спират да обикалят заедно различни дестинации и през по-голямата част от времето са неразделни. А когато се случи да се разделят, Джулка и Илиян си правят изненади, които обичат да споделят с приятелите и феновете си в социалната мрежа. Новата двойка често си обменя и любовни послания в мрежата.

Въпреки проблемите с бившия си, стана ясно, че Джулиана е готова отново да се врече във вечна вярност на своята нова любов – Илиян. Засега всичко това е само под формата на закачки, но може би съвсем скоро ще стане и реалност. Джулка вече прие да стане г-жа Найденова, а това се вижда от споделите от нея снимки в социалната мрежа Фейсбук.

„Ще се омъжиш ли за мен? Сигурна ли си?“, пита Илиян своята любима, изписвайки съдбовния въпрос на ръката си. „Да! Винаги! Найденова!“, пише Джулка като отговор. За огромно съжаление на Джулиана тя все още е омъжена жена, а съпругът й се дърпа и не иска да й даде развод. Но Джулка вярва, че всичко това ще свърши скоро и тя отново ще е свободна жена.

А след това двамата с Илиян най-вероятно ще вдигнат нова приказна сватба. Доста от феновете на Джули вече се предложиха за кумове, но тя им напомни, че ще трябва да изчакат, поне докато се разведе със Станимир Ташев.

Джулиана Гани каза "да" на Илиян Найденов преди да се е развела сн. Фейсбук

Джулиана Гани каза „да“ на Илиян Найденов преди да се е развела сн. Фейсбук

И когато вече няма никакви пречки пред двамата влюбени, те ще могат спокойно да узаконят любовта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар