Браво: Ани Салич чуква 50-така, но изглежда прекрасно!

Браво: Ани Салич чуква 50-така, но изглежда прекрасно!
5 (100%) 1 vote

Ани Салич сложи лещи, но за годините си изглежда прекрасно!

Годините все пак се отразяват на водещата Ани Салич. Въпреки че изглежда страхотно за своята възраст водещата не е добре със зрението. Много скоро телевизионерката ще чукне 50 години и изглежда фантастично.

Ани Салич

Ани Салич не изглежда на годините си, в завидна форма е

След като се разведе със съпруга си Бранко Салич водещата се взе в ръце. Тя отслабна драстично, храни се здравословно, тренира упорито и изглежда фантастично. Но годините все пак си казват своето. Ани Салич се оплакала пред свои колеги, че зрението й отслабва.

Заради влошеното си зрения тя все по-трудно четяла от аутокюто. Новинарката се опитвала да прикрие, че недовижда. Затова сменяла очилата си, но вече без никаккъв ефект.

Ани дълго време не искарла да слага диоптри. Но в последно време тлавата я боляла все по-често, а и страдала от безсъние. Лекарите й казали, че причината за това състояние е в увеличените диоптри.

След като разбрала, че проблемът й е заради прекомерното натоварване на очите и той няма да се реши от само себе си, тя сложила лещи.

Водещата дори се шегувала, че вече влиза в третата възраст. Но носенето на очила страшно я дразнело, споделят нейни колеги от Нова.

След като се раздели със съпруга си Бранко Салич, новинарката разцъфна. От сърбина тя има две деца, а той не спираше да й изневерява, както и да играе комар. Това буквално съсипа журналистката, но сега кошмарът вече е зад гърба й.

Наскоро водещата има нов мъж до себе си, който я кара да грее и да се чувства щастлива. Тя все още го крие далеч от прожекторите, но фактите са си факти. Ани Салич не спира да се радва на живота и да изглежда зашеметяващо за годините си.

Скоро телевизионерката ще отпразнува своята 50-годишнина и всички са категорично, че изглежда супер добре за възрастта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар