Владо Береану за трагедията в Своге и Ветко Арабаджиев! (взриви мрежата)

Гласувайте за статията

Владо Береану показа завиден нюх към целта на всичко, случващо се напоследък у нас!

Журналистът Владо Береану взриви мрежата с поредния си остър и точен коментар за събитията в държавата. Ето паралелът, който направи между трагедията в Своге и ареста на младия Арабаджиев, както и въпросите, които зададе. Дано да има кой да му отговори обаче:

Владо Береану

Журналистът Владо Береану разтърси мрежата

„Трагедията при Своге отприщи обществена дискусия за корупцията при направата и ремонта на пътищата в страната. И точно когато тези разследвания трябваше да се задълбочат прокуратурата започна зрелищна акция срещу един частник – Ветко Арабаджиев.

Вездесъщия Гешев обяви, че при обиск са открити 10 милиона лева. Бяха дадени на пресата няколко снимки с с няколко купчини пари и снимки на шест луксозни автомобила. Синът на Арабаджиеви бе арестуван.

Гешев обяви, че става дума за неплатени данъци и/или откраднато ДДС за 100 милиона и пране на пари. Съдът пусна въпросния син с гаранция от 20 000 хиляди лева, а в делото се казва, че са открити и иззети 175 000 лева.

Какво стана с останалите 9 милиона 725 000 лева? Ако те не са иззети зщото не се знае дали са законни или не, прокуратурата нарушава Наказателно-процесуалния кодекс, който забранява оповестяването на тази информация. Защо сами можете да се досетите.

Намеква се, че Арабаджиев се занимава със саниране. Това е другата голяма тема за корупция на управляващите. За нея също е виновен Арабаджиев.

Поредната Акция на Прокуратурата, която не е успяла да осъди нито един високопоставен обвиняем за цялата си история след 1989 година, в момент когато и най-казионните медии започнаха да говорят за темата табу у нас – КОРУПЦИЯ“, изригна Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар