Нешка Робева: Глупостите по мой адрес искрено ме забавляват! (още подробности)

Нешка Робева: Глупостите по мой адрес искрено ме забавляват! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Нешка Робева отново показа, че е над дребните сплетни и интриги!

Великата треньорка на златните момичета Нешка Робева е смаяна от глупостите, които чете за себе си в социалната мрежа. Откакто тя съобщи, че се оттегля от работата си в Германия заради проблеми със здравето, се избълваха какви ли не щуротии.

Нешка Робева

Нешка Робева показа, че е над клюките и дребните сплетни

Най-голямата от които, че се отказва от художествената гимнастика като цяло. Е, такова нещо няма и самата Нешка Робева го потвърди официално пред всички.

„Здравейте, приятели, добре, че е Фейсбук, за да разбера, че съм се отказала от гимнастиката?! Или може би, колко много на някои им се иска да съм се отказала.

Да, лекарите не препоръчват отрицателни емоции, но положителните – лекуват… В кратце – не съм и нямам намерение да се отказвам, докато Бог е рекъл. Вече съм в залата и се радвам на децата.

Попрочетох това – онова във Фейсбук, поразвеселих се от някои твърде смели и категорични глупости и се сетих за прекрасното определение за невежеството, което ражда неподражаемо самочувствие. Дали да не възкликна „О, времена о, нрави?“…

По този повод си спомних как преди 17 – 18г. с „Два свята“ отидохме в Америка, поканени от една нашенка… Разбира се, типично по нашенски бяхме измамени…

Та тогава, по повод поведението на нашенката от Горно Нанадолнище /примерно/ , един приятел каза: „Г-жа …, напусна Долно Нанагорнище и отиде в Америка, но то не я напусна… Та да се посмеем малко… Смехът лекува“, написа със завидно чувство за хумор голямата Нешка Робева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар