Голямата дъщеря на покойния мафиот Филип Найденов- Фатик най-сетне намери любовта – пише „България днес“. Александра има сериозна връзка с богат французин на име Албърт Вини, който от години живее в Ню Йорк, където се занимава с финанси и е директор във фонд за здравно обслужване – отбелязва изданието. На една от последните си снимки в интернет мрежите красивата Алекс пише „да“, а няколко снимки по-надолу двамата са в прегръдка, изразяваща любовта им. Ал, както го наричат приятелите, освен красив е и много богат.

Той е само няколко години по-възрастен от Алекс и е луд по нея, видно е от снимките им. Доскоро става ясно, че и красивият ерген е свалян от доста и различни момичета, но след появата на Тюркмен любовта разбива сърцето му. Ако човек се вгледа по-внимателно, може да открие сериозна прилика между Вини и нашия певец Орлин Павлов. Албърт се появява в живота на Алекс преди почти година.

Преди това щерката на застреляния мафиотски бос Фатик живееше в Ню Йорк с българина Мони Георгиев. 26-годишната госпожица, която се прибира рядко в родината си, си е навила на пръста, че ще стане голяма филмова актриса и засега капризът ѝ не излиза никак евтино на майка ѝ Адриана Тюркмен. Брюнетката е свикнала да живее нашироко и всеки месец харчи огромни суми от семейния бюджет, за да поддържа скъпите си хобита.