Щерката на Фатик минава под венчилото

Гласувайте за статията

Дъщерята на покойния Фатик най-после откри любовта

Александра Тюркмен – дъщерята на Фатик най-после откри любовта. От година тя е лудо влюбена във френски богаташ. Но това, което я прави истински щастлива, е че любовта е споделена и много скоро нейният любим ще я отведе до олтара.

Влюбената Алекс публикува снимки в мрежата, на които до нея е тайнственият богаташ. Под един от фотосите тя е написала „Да“, което означава, че е получила предложение за брак.

Любимият на щерката на Фатик се казва Албърт Вини и е френски гражданин. Той живее от години в Ню Йорк. Развива дейност в областта на финансите и здравното обслужване.

Богаташът, чието сърце успя да открадне красивата дъщеря на Фатик, е като магнит за златотърсачките. Но единствено Алекс успя да докосне сърцето му. Двамата се запознали по време на престоя на красавицата в САЩ. Тя замина за страната на неограничените възможности през 2014 година с работническа виза. Тогава наследницата на Фатик започна работа като хостеса в известен ресторант.

„България днес“ се свърза с Албърт Вини, за да го попита дали той е настоящият любим на красивата Алекс. Французинът отговори еднозначно с емотикони със сърчица. Той е само няколко години по-голям от любимата си.

От общите им снимки става ясно, че са много щастливи заедно. Засега не е ясно кога и къде ще бъде сватбата, тъй като двамата пазят в тайна детайлите, свързани с предстоящото щастливо събитие, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар