Тита последователка на Петър Дънов

Гласувайте за статията

Тита с книга на Дънов в ръка

Тийнзвездата Тита чете книги за Бялото братство, основано от Петър Дънов

Младата певица Тита се оказа почитателка на теософа Петър Дънов – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката на хита „Антилопа“ се интересувала от учението на Учителя и от дълбоките житейски послания за любов, мъдрост, истина, правда и добродетели, които открива в неговите книги – отбелязва изданието.

Тийнзвездата се похвали със снимка в социалните мрежи, на която се вижда как с чаша хубаво вино в ръка седи удобно на дивана и поглъща на един дъх всичко написано от бащата на Бялото братство.
Покрай многобройните си участия Тита няма много време за търсене на нова литература. Въпреки това още от съвсем малка тя обича да чете и често използва всяка свободна минута, за да отдъхне от натовареното си ежедневие с любима книга в ръка.

Освен че е почитателка на стойностната художествена литература, Тита залага и на по-обикновени четива, включително на интересни статии за туризом, кулинария и здравословен начин на живот.

19-годишната Христина, както е истинското име на Тита, е родена в Тутракан. В малкото градче литературата не била много на почит, но имало и деца като нея, които често посещавали читалищните библиотеки. Сега тийнейджърката чете не само книги, но и електронни издания през телефона си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар