Бриджит Макрон шашна всички (Вижте с какви обувки се появи на официално събитие)

Бриджит Макрон шашна всички (Вижте с какви обувки се появи на официално събитие)
3.25 (65%) 4 votes

Бриджит Макрон слезе от токчетата

Бриджит Макрон шашна всички с избора си на обувки за официално събитие. Първата дама на Франция винаги е била пример за стил и класа. Изборът й на обувки този път изненада всички. Тя посети столицата на Финландия – Хелзинки.

Първата дама на Франция посети новоизградена детска болница. Бриджит беше придружена от съпругата на финландския президент –  Джени Хаукио. Съпругата на Еманюел Макрон беше заложила на тъмносиньо сако и панталон в същия цвят. Това, което изненада всички обаче, бяха обувките на Бриджит.

Вместо на високи токчета, с каквито обикновено комбинират тоалетите си първите дами, съпругата на френския президент беше комбинирала тоалета си с маратонки. Те са дело на дизайнер, който работи за любимата марка на първата дама на Франция – „Луис Вюитон“.

На някои стилът на Бриджит им допадна, а други не го одобриха и започнаха да се шегуват на гърба на първата дама на Франция.

Съпругата на френския президент винаги е била пример за стил и класа. Бриджит познава доста добре тялото си и знае как да се облече за всеки повод. При всички свои официални прояви първата дама на Франция винаги е изглеждала зашеметяващо. В рокля или в панталон и сако, Бриджит винаги изглежда великолепно, защото знае как да съчетава различните части от облеклото си.

Този път обаче първата дама на Франция успя да изненада дори своите върли почитатели. Изборът й на обувки шашна някои от тях. Въпреки това, повечето коментари в социалната мрежа, все пак са в защита на Бриджит. Те харесаха донякъде нестандартното й решение да обуе ниски и удобни обувки и да слезе от високите токчета, характерни за официалните срещи.

Бриджит Макрон слезе от токчетата и обу маратонки сн. Инстаграм

Бриджит Макрон слезе от токчетата и обу маратонки сн. Инстаграм

Дори с костюм и бели маратонки, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, изглежда невероятно. Тя показа на всички, че не е задължително да си на високи токчета, за да изглеждаш и да се чувстваш добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар