Даниел Крейг стана татко на момиченце (Подробности)

Гласувайте за статията

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз станаха родители

Даниел Крейг стана баща на момиченце. Актьорът, изиграл  Джеймс Бонд, и неговата любима станаха родители. Това е първото общо дете на двойката. 48-годишната носителка на „Оскар“ и 50-годишният Крейг заявиха, че са изключително щастливи след раждането на дъщеричката си, съобщава вестник „Дейли мейл“.

Даниел и Рейчъл бяха засечени за последно на официално събитие през април. След това двойката се премести да живее в Ню Йорк в очакване на радостното събитие.

Даниел и Рейчъл се ожениха през 2011-та година. За актьорите това е първото им общо дете. Те обаче имат деца и от предишните си връзки. Уайз има 12-годишен син Хенри от бившия си годеник – режисьора Дарън Аронофски. Даниел Крейг има 26-годишна дъщеря от бившата си съпруга Фиона Лудън.

Преди известно време  Рейчъл Уайз коментира новината, че е бременна пред „Ню Йорк Таймс“ така: „С Даниел сме много щастливи, че скоро ще имаме малко човешко същество в живота си. Вече нямаме търпение да се срещнем с него. Всичко е толкова мистериозно“.

Даниел Крейг и Рейчъл се запознават през 2010-та година по време на снимките на „Dream House“ на Джим Шеридън. Година по-късно, през 2011-та година, те официално се вричат във вечна вярност един на друг. Събитието до последно се пази в тайна. На сватбата са присъствали 4 души – децата от предишните връзки на двойката и двама техни приятели.

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз пазят личния си живот далеч от погледа на медиите. Те успяха да опазят в тайна и сватбата си. Дълго време те криеха новината, че очакват и първия си общ наследник.

Актрисата сподели пред „Ню Йорк Таймс“, че двамата със съпруга й са изключително щастливи, че ще стават родители отново и че нямат търпение това да се случи.

Даниел Крейг стана татко на момиченце сн. Инстаграм

Даниел Крейг стана татко на момиченце сн. Инстаграм

Мечтата на Рейчъл Уайз и Даниел Крейг вече се сбъдна и те са родители на момиченце. Повече подробности за щастливото събитие засега те не са съобщили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар