Златка Димитрова разкри режима си на хранене (Вижте как постига желаната форма)

Златка Димитрова разкри режима си на хранене сн. Инстаграм
0

Златка Димитрова сподели диетата си

Златка Димитрова разкри режима си на хранене. Тя сподели в социалната мрежа Инстаграм как е успяла да влезе толкова бързо във форма след раждането на малкия Миро. Освен усилени тренировки във фитнес залата, Златка спазва и специален режим на хранене. „Получих хиляди писма относно режима, който правя и днес реших да ви го споделя“, пише тя в Инстаграм.

„Както повечето от вас знаят хранителният режим е индивидуален според това, какво цели човек: да сваля килограми, да чисти мазнини, да качва мускулна маса. Моят режим е по-скоро да чисти мазнини. Важно е да се спазва стриктно, за да има ефект. Този режим го правя в момента 30 дни“, споделя още Златка.

Към хранителния режим Димитрова прави и упражнения с ластици и кардио, но не повече от 40 минути. Ето и режима на Златка:

Закуска (до 8- 8:30):

– мюсли и всички видове семена с кисело мляко или вода, плодове;

– яйца, бадеми, краставици/домат, авокадо, парче месо.

Закуска (около 11 часа):

– банан, малко бадеми или протеинов шейк.

Обяд:

-въглехидрат, може и без месо;

Следобедна закуска:

-банан, малко бадеми или протеинов шейк.

Вечеря:

-салата + месо или морски дарове;

-салата + риба.

Златка съветва всички, които ще се подложат на нейния режим на хранене, да не сменят храните, за да може организма да свикне с тях и така да ги усвоява по-лесно. „Пие се по 2-3 литра вода на ден, без алкохол, газирано, сладко, тестено и мазно“, пояснява Димитрова.

Златка Димитрова разкри режима си на хранене сн. Инстаграм
Златка Димитрова разкри режима си на хранене сн. Инстаграм

Вижда се, че за времето, в което е на този хранителен режим, тя е успяла да свали излишните килограми и да влезе бързо във форма след раждането на сина си. Освен режима на хранене обаче, Златка не забравя и усилено да тренира във фитнес залата. Благодарение на всичко това, тя изглежда наистина перфектно, а това се вижда и от всяка нейна снимка, пусната в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.