Разкриха двойничката на Мелания Тръмп: По-дебела е от нея!

Гласувайте за статията

Разкриха двойничката на Мелания Тръмп, първата дама не е напускала Вашингтон

Появата на Доналд и Мелания Тръмп в Охайо, бе посрещната с огромен интерес, най-вече заради серията скандали около държавния глава. Това, което обаче интернет форумци забелязаха най-напред, бе, че той е съпроводен от … друга първа дама.

Социалните мрежи буквално избухнаха, след като фалшивата Мелания слезе от самолета в Охайо. Оказа се, че разликите между двете дами са фрапиращи и не могат да се скрият просто така.

„Яката на сакото е различна, на очилата на Мелания няма надпис, носът е по-широк, цветът на косата е различен, а тази е по-пълна с десетина килограма. Това не е Мелания Тръмп“, гласи мнението на форумци. Според тях жената до президента е двойничка на първата дама. Но причините за нейното отсъствие и защо е била сменена с двойничка остават неясни.

Самият Доналд Тръмп никога не е коментирал използва ли двойничка на жена си и защо. Преди около десет месеца обаче се появиха първите съмнения, че до президента невинаги стои жена му. Докато подписваше ядрения договор с Иран, до Тръмп стоеше жена с тъмни очила, широк нос, неопределен цвят на косата, която криеше лицето си наполовина от камерите. Така не остана и съмнение, че това не е любимата първа дама.

Всеизвестен факт е, че Мелания не обича да се появява пред обществото. И при всеки удобен случай се измъква. Не са един и два случаите, в които първата дама се е появявала в един вид на едно място, а на следващото в друг. И когато това не засяга нейни преки официални задължения, тя охотно остава настрани.

Разкриха фалшивата Мелания Тръмп сн. Twitter

Разкриха фалшивата Мелания Тръмп сн. Twitter

Смята се, че една от причините е желанието й да предпази сина си Барън. Освен това Мелания не иска детето да е далеч от нея. С толкова задължения на главата обаче, явно й се е наложило да си наеме двойничка, за да бъде на две места едновременно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар