Ваня Червенкова: Внимание! Този пост е насочен само към определени хора! (бизнесдамата взриви мрежата)

Ваня Червенкова: Внимание! Този пост е насочен само към определени хора! (бизнесдамата взриви мрежата)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова за пореден път предупреди любезно, но категорично, да бъде оставена на мира!

Бизнесдамата Ваня Червенкова изригна срещу наглеците, ровещи с мръсни лапи в живота й. За пореден път злобни персони се опитват да обсъждат и клеветят личния живот и избор на Червенкова. Ето затова тя отново ги постави на мястото им с персонално адресиран пост:

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова изригна гневна

ЩЕ ви го напиша още веднъж, за да си го знаете!!!!
⭕️ 🛑 ⛔️ 📛 🚫 ⭕️ 🛑 ⛔️ 📛 🚫 ⭕️ 🛑 ⛔️ 📛
ВНИМАНИЕ!!!

Този пост е насочен САМО за определен таргет от хора!!!
Те си знаят кои!!!

⭕️ АЗ СЪМ… малката дъщеря на своя баща! Пиша този пост, защото знам, че надничате в моят малък свят… от едно известно време! Той е за Господата, тук там за Госпожите „любопитни“, които си задават често напоследък въпроса „ти коя си?“.

Ами „Аз съм“ – това е слогана на моята зодия! За сега ще Ви го кажа патетично, но имам смелостта и куража да го изкрещя без задръжки… и знаете ли защо!?

Защото мога да си го позволя! Аз съм си аз! Много хора ме обичат, има и такива, които ме мразят. Не им се сърдя! Напротив… възбуждат амбицията ми, а тя е голяма, почти колкото егото ми, когато тръгна на манифестация с него…

Имам своите положителни качества, имам и своите грехове, за които са ми прощавали и аз съм давала прошки и то големи, почти граничещи с невъзможното!

⭕️ Когото трябва и искам – обичам! На когото съм разрешила – той ме обича! Не обсъждайте любовта ми с Него! Тя не Ви засяга! Където е трябвало и съм преценила, съм го споделила.

От когото е нужно и редно, съм взела благословия… „Вашата“ не ми е необходима… и с и без нея сме в зоната на комфорта и няма да нарушите златната ни среда!/ не затова обаче иде реч/

Обичам своя живот!
Обичам раните в сърцето си и белезите по тялото си!
Обичам детето си, родителите си, него и приятелите си!
Обичам и всичко, което те обичат!
Мразя всичко, което те мразят!
Такава съм… нямам среда… нямам и оттенъци!

Ако искате ме приемете, ако искате ме обикнете… и да ме намразите е също Ваше изконно човешко право. Аз съм ОК с всички тези емоции!
⭕️ АЗ СЪМ малката дъщеря на своя баща – Димитър Червенков и няма да се променя!

📛 Зная, че чакате най-важното, а то е че имам една лоша и неудобна черта – говоря истини и със сигурност заставам зад думите си и ги доказвам. Те често болят, а някои от тях са взривоопасни…. ‼️ ‼️ ‼️ ‼️

Защо ли!? Ами приемете ме така: не обичам да стоя в кухнята и да правя яйца по панагюрски, работя много, изкарвам си парите сама, отглеждам и възпитавам детето си сама, не „раздавам за Бог да прости“ атрибута на женското си достойнство и смея да твърдя, че живея живота си целеустремено, изкачвайки своите върхове и възпитавайки духа си в съвършенство и самодисциплина.

Казвам всичко с открито сърце и имам смелостта да повалям фалшивите и лицемерите .. особено с КРАДЛИВИТЕ!!!
Боря се, за разлика от много от Вас. ‼️ ‼️ ‼️

Може би сте забравили какво е силата, смелостта, волята, какво е битката… едва ли! Може би имате други приоритети и сте станали жертва на битовизма си или сте попаднали в капана на обикновеността на живота си. Кой знае? А може да нямате капацитета или топките да разчупите статуквото?

Колективната незаинтересованост или всеобщия страх, води до обезличаване… Невъзможността да го направиш е едно, липсата на ресурс друго, човешки нихилизъм трето, а четвъртото го оставам на Вас за домашно. Съществуват хора, които не прощават, има и такива, които одобряват. Радвам се, че познавам и се срещнах с такива, на които просто им „пука“ за всеобщото утре.

Приемете истината, тя няма много лица. Има приети норми за морал, които са човешки коректив, за да изживеете живота си достойно.
❌ Надявам се да съм била кристално ясна и както казах в самото начало – засега патетична. ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ⁉️ ⁉️ ⁉️

До нови срещи… скоро! Където сантиментите и емоциите ще са без значение.

СКОРО ЩЕ ГОВОРЯ!!!!
МНОГО ЩЕ ГОВОРЯ… С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ ГОВОРЯ.. и ПРЕД МНОГО ХОРА ЩЕ ГОВОРЯ!

Аз съм Ваня… малката дъщеря на Червенков… и засега говоря с думи… патетични… ЗА-СЕ-ГА!!!Мога и с цифри! ‼️ ‼️ ‼️ ‼️И ЩЕ ГО НАПРАВЯ!

⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ И на правилните места!
Законът е над всички – ДОБРЕ Е ДА ГО ЗНАЕТЕ!“, предупреди Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар