Гаджето на Адриан Зурков и Маги Сидерова като две капки вода (снимки)

Гласувайте за статията

Гаджето на Адриан Зурков копие на Маги Сидерова

Гаджето на Адриан Зурков и Маги Сидерова като две капки вода. Половинката на екранния Марио от хитовия сериал „София – ден и нощ“ е пълно копие на Сидерова. И докато Маги разчита изцяло на естествената си красота, то по Таня Дешева има доста корекции, пише blife.bg, позовавайки се на „Галерия“.

Приятелката на Зурков си е уголемявала устните и си е коригирала носа. Двете с Маги Сидерова обаче имат не само външни прилики. В живота Маги и Таня имат сходни съдби. И двете имат един развод зад гърба си. И Маги и Таня са луди по фитнеса. Дешева и Сидерова полагат много усилия във фитнес залата, за да се поддържат в страхотна форма и спазват специален режим на хранене.

За да се поддържа във форма, Таня разчита на своя любим. Адриан е специалист в боди билдинга и здравословното хранене. И двамата често публикуват в профилите си в социалните мрежи свои снимки от залата, но много рядко качват снимки, на които са двамата.

В редките случаи, когато можем да видим кадри на Адриан и Таня заедно, те са придружени с мили обяснения в любов един към друг. От общите снимки се вижда, че когато са заедно, двамата са наистина много щастливи.

От своя страна любимата на Адриан държи на външния си вид и често се допитва до феновете си в мрежата. Таня поиска тяхното мнение и за прическата си. „Къдрава или права?“, пита тя своите почитатели на снимка, на която изглежда като копие на Маги Сидерова.

Феновете са раздвоени. Някои я харесват с права, а на други им допада повече с къдрава коса. За трети няма никакво значение, защото им харесва всякак.

Гаджето на Адриан Зурков копие на Маги Сидерова сн. Инстаграм

Гаджето на Адриан Зурков копие на Маги Сидерова сн. Инстаграм

От снимката се вижда, че с къдрава коса Таня изглежда като копие на Маги Сидерова и ако ги срещнем на улицата дори можем да ги объркаме.

"Къдрава или права?", пита Таня Дешева своите почитатели сн. Инстаграм

„Къдрава или права?“, пита Таня Дешева своите почитатели сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар