Големия брат хвърли в шок Сузанита: Виж какво я задължи!

Големия брат хвърли в шок Сузанита: Виж какво я задължи!
5 (100%) 1 vote

Сузанита ще трябва да мине тест за хепатит преди Къщата!

Скандалната Сузанита минава тест за хепатит, преди да влезе в Къщата на Големия брат. 15-годишната ученичка става един от участниците в скандалното шоу тази есен. На 10-ти септември тя ще прекрачи прага на къщата, заедно с баща си Орхан Мурад.

Сузанита

Сузанита ще трябва да се изследва за хепатит, така настоява Големия брат

Причината е, че Сузи Мурад е непълнолетна и няма право да бъде сама. Мнозина подозират ,че с това участие на палавата си щерка баладичният изпълнител ще си навлече много негативи. Защото Сузанита най-вероятно ще направи куп изцепки само и само да бъде запомнена.

Изследванията, които Сузи трябва да си направи са задължителни за всички съкваритранти. Освен за хепатит, те ще бъдат проверявани щателно и за още други болести. И ако се налага ще има непрекъснато медицинска грижа за всички в Къщата.

Сигурни са и някои от останалите участници във ВИП Брадър 2018. Сред тях са плеймейтката Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин. Според клюката той обещал на продуцентите гей секс сцени в национален ефир, като за това получавал тридесет бона отгоре върху хонорара.

Другите съквартиранти са Ева от Тоника, Павел Владимиров и футболиста Благо Георгиев. Сузанита си го нацелила и обещала твърде горещи сцени с ритнитопковеца в тоалетните, гласи друга клюка.

Мълвата носи, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще са специални гости и ще останат в Къщата само две седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар