Наталия Кобилкина обясни как да се защитим от лоши хора и мисли!

Сексоложката Наталия Кобилкина показа, че може да мисли и за нещо различно от креватни подвизи и френска любов. Този път тя се зае да обяснява на последователите си как да си създадат защита от лоши хора и енергии. [caption id="attachment_564532" align="aligncenter" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина обясни как да си направим защита от лоши хора[/caption]

"Скъпи приятели, много често ми задавате въпроса как можем да се защитим от лоши хора, лоши мисли и от това, че другите не се държат с нас добре. Разбира се, има начин, който съм открила за себе си и който сега ще споделя с вас:

Трябва да имаш силна психична имунна система. Какво значи това? Ако те е страх или се ядосваш, по този начин ти отваряш себе си. И позволяваш на тази лоша чужда вибрация да ти повлияе. Бъди над тези неща, не се страхувай и дори когато попаднеш сред негативни хора, запази спокойствие, че техните мисли не могат да те достигнат. Използвай молитва. Дори да чуеш, че някой говори лошо за теб или пък действа в твой ущърб, помоли се за него, за това да му се случи нещо хубаво. Отговори на негативното, като изпратиш позитивна енергия. Запомни - всеки има право да живее живота си по свой начин. Всички си мислим, че нашата гледна точка за нещата е правилната, но истината е, че няма смисъл да очакваме хората да живеят според нашите стандарти", съветва Наталия Кобилкина. Тя не пропусна да уточни, че ще прави уебинар с продължение по темата, който ще се казва "Как да запазиш неутралност". Цената му е 50 лева на човек и стартира от 1 септември, но не в столицата, а онлайн.