Нови проблеми за Меган Маркъл

Нови проблеми за Меган Маркъл
4 (80%) 1 vote

Семейството й не спира да я напада

Едва стъпила си на краката, херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, бе сполетяна от нова порция проблеми.

Отношенията между Меган Маркъл и семейството й отдавна се превърнаха в мелодраматичен сериал.
Припомняме, че сестра й Саманта не спира да сипе обвинения по неин адрес за това, че баща й се чуди как да се срещне с нея, а тя отказва срещите.

На свой ред пък братът на Меган Маркъл – Томас, обвини принц Хари, че той е причината за разпада на семейството им. Той дълго време бе в сянка и не коментира ситуацията, но сега очевидно е решил гласът му да бъде чут.

Братът на Меган твърди, че е крайно обезпокоен от положението на сестра му в кралското семейство. Томас е категоричен, че откакто е част от кралското семейство, тя се е променила изключително много и вече не може да я познае.

Според твърденията му, ако кралското семейство бе приело бащата на Меган Маркъл, положението щяло да е съвсем различно.
Той заяви, че преди да сключи брак с принц Хари, Меган била изключително мила и се интересувала от проблемите на близките си. Томас заключава, че към днешна дата обаче вероятно вече е започнала да си мисли, че ги превъзхожда и поради тази причина ги пренебрегва.

В крайна сметка Томас пита с какво семейството на Кейт Мидълтън ги превъзхожда. Той припомни, че чичото на Кейт – Гари Голдсмит, който е бил с обвинения за предлагане на кокаин и домашно насилие, е присъствал на сватбата им въпреки всичко, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар