Взривяващи разкрития от кухнята на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Кулагин влиза със специална мисия

От кухнята на риалити формата ВИП Брадър, който ще стартира след броени дни, направиха взривяващи разкрития.

Оказва се, че за зрителите са подготвени множество изненади. Разбира се далеч не може да се каже, че всички те са приятни или поне не за всички зрители. Оказва се, че в тазгодишното издание на ВИП Брадър ще влезе и 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита. От кухнята на риалитито правят важно уточнение, че тя ще го направи по… бюст.

ВИП Брадър

Кулагин влиза със специална мисия

Непълнолетната изпълнителка не се стърпя и сама се похвали със снимките в социалната мрежа. Запознати пък издадоха, че тези снимки са от визитката й за ВИП Брадър. Вече за никого не е тайна, че прагът на къщата ще прекрачи и бащата на Сузанита – чалга колосът Орхан Мурад.

На този етап е ясно, че със сигурност в къщата в Нови хан ще влязат футболистът Благой Георгиев – Благо Джизъса, Анита Мейзер, Валентин Кулагин и Нора Недкова.
Въпреки останалите известни имена, за които стана ясно, че ще влязат в звездната къща, тази, която успя да предизвика най-голям интерес, бе дъщерята на Мурад.

Тя привлече вниманието с пиперливите фотоси, с които успя да взриви социалните мрежи. В някои от коментарите дори имаше призиви за намеса на Държавната агенция за закрила на детето, както и на прокуратурата. В рамките на по-малко от час фотосите й събраха повече от 30 хиляди лайка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар