Дилърът на Деми Ловато: Тя искаше да се самоубие!

Дилърът на Деми Ловато: Тя искаше да се самоубие!
4 (80%) 3 votes

Дилърът на Деми Ловато проговори за инцидента

Дилърът на Деми Ловато проговори за инцидента с нея. Мъжът, който е продал дрога на певицата, бе задържан от полицията и разпитан. Брандън Джонсън, който е обвинен в доставката на лекарства за Деми Ловато в нощта, която тя е взела свръхдоза, твърди, че певицата е знаела, че приема рискови таблетки.

Според него, Деми е била психически нестабилна и неспокойна още преди това. Затова го помолила да й донесе нещо. Певицата му написала да мине да я види и да й донесе нещо. Той разбрал посланието и тъй като в момента разполагал с таблетки от Мексико, които не се продавали на черния пазар, решил да я зарадва.

Джонсън твърди, че дори е преспал с певицата – случка, за която нейният мениджър твърдо отрича.

Въпреки че знаела, че произходът на наркотиците е съмнителен, Деми все пак приела да ги пие. Джонсън е категоричен, че когато си е тръгнал около 8 сутринта, певицата е спяла, без никакви признаци, че нещо може да й се случи. Оказало се обаче, че греши.
Само часове по-късно нейният бодигард я открива в безсъзнание и незабавно се обадил за полиция и линейка.

Нейното семейство, приятелите и дори най-близките сътрудници на Ловато правят всичко по силите си, за да я предпазят от Джонсън, съобщава таблоидът TMZ.

Дилърът обаче твърди, че изпълнителката искала да се самоубие. Затова и практически настояла да й намери толкова опасни хапчета.

Тези твърдения са опровергани от семейството на звездата. Всичките й роднини са категорични, че тя не е имала толкова сериозни проблеми, че да прави умишлен опит за самоубийство.

Деми Ловато опитала да се самоубие сн. Wikipedia

Деми Ловато опитала да се самоубие сн. Wikipedia

В момента певицата е в частна клиника, където се лекува от зависимостите си. Тя ще остане там, докато се възстанови напълно. Или поне докато е способна отново да се качи на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар